Profil / Rólunk

A feladatunk, hogy értékes, magával ragadó és innovatív ötleteket olyan új üzleti lehetőséggé, koncepcióvá, interaktív termékké vagy szolgáltatássá formáljunk, amelyet az Ön ügyfelei újra és újra lelkesedéssel fogadnak. Egyféle stílus újrafelhasználása helyett minden munkát egyedi megközelítésben szeretünk kezelni, ahol a cél a termékhez vagy szolgáltatáshoz leginkább illő koncepció megtalálása. Az arculat kidolgozása során nem kizárólag magára a termékre koncentrálunk, hanem figyelembe vesszük annak környezetét, interaktív kapcsolatait is.

Ügyfelek

A Drone büszke arra, hogy aktiválása óta egyebek mellett az alábbi cégek bizalmát nyerte el:

Röppálya

Munkamódszerünk (ahogy mi nevezzük: röppálya) leegyszerűsített lépései a következők:

Elemzés

A termék piaci szegmensének elemzésével optimalizáljuk a termék pozícionálást, újrakódoljuk az arculati üzenetet.

Koncepció

A koncepció kiindulási- és ötletvázlatokat, mintákat és folyamatábrákat jelent, több változat kezdeti kidolgozásával. Ügyfeleinket bevonjuk a folyamatnak ebbe a fázisába, ezáltal a részleteiben is kidolgozott változat folyamatos konzultáció és ismétléselvű korrekció során kerül kiválasztásra.

Részletek

Miután a megfelelő változatot közösen kiválasztottuk, a részletek teljes és alapos kidolgozása következik egészen addig, amíg az utolsó kis alkotóelem is tökéletes nem lesz. A termék környezetét az új változatnak megfelelően ismét definiáljuk, meghatározzuk a kapcsolódásokat és a kommunikációs csatornákat.

Végrehajtás

A kidolgozott változat végrehajtására leginkább alkalmas technológia kiválasztása, prototípus készítése, sorozatgyártás, minőség-ellenőrzés.