Portfólió / Alkalmazás

TextScrub Alkalmazás

A feladat részletei

Feladat: TextScrub alkalmazás fejlesztése
Megbízó: Drone Kreatív
Megvalósítás: 2013

Elvárások

Mindennapos problémánk volt a formázott szövegek másolása alkalmazások között. A piacon nekünk tetsző megoldást nyújtó szoftvert nem találtunk.

Megoldás

Az először belső használatra készült eszközt hosszas finomítási időszak után alkalmazásként elérhetővé tettük mindenki számára.

Bővebben

TextScrub Honlap
App Store Link

EgérÚt GUI

A feladat részletei

Feladat: EgérÚt alkalmazás felületek
Megbízó: AntaresNav Kft.
Megvalósítás: 2011

Elvárások

Az ún. "közösségi navigációs alkalmazás" felhasználói felületeinek tervezése a korábban elkészült arculatnak megfelelően. Elrendezés, ikonok, menürendszer és navigációs képernyő megtervezése. Mivel ingyenesen letölthető alkalmazást terveztünk, helyet kellett biztosítani a reklámfelületnek is a navigációs oldalon.

Megoldás

A cél a barátságos, közvetlen hangulat megőrzése volt, a felhasználói funkciók megőrzése mellett.
A formavilág a barátságos hangulatért-, a színvilág a funkcionalitásért felel.

Bővebben

www.egerut.com

ParkolóÓra GUI

A feladat részletei

Feladat: ParkolóÓra alkalmazás felületek
Megbízó: AntaresNav Kft.
Megvalósítás: 2011

Elvárások

Parkolás-segítő alkalmazás tervezése, intuitív módon is könnyen értelmezhető felülettel, az EgérÚt navigációhoz hasonló stílusban. Egyszerűen kezelhető és könnyen elérhető rendszám-, illetve parkolási övezet választót kért az Ügyfél.

Megoldás

Az alkalmazás ikonja a parkolási díjfizető automaták első generációjának formavilágát idézi. Az előre elmentett rendszámok közül az érintőképernyőkön megszokott "söpréssel" választhat a felhasználó, a zónaválasztó pedig a jól bevált "forgó tárcsás" módszerrel működik: automatikusan felismert módon, vagy kézi beállítással. A régi parkolóórákhoz hasonlóan a parkolás leállításakor az összesített parkolási díjról az alkalmazás "blokkot is nyomtat".

Bővebben

www.parkoloora.com

Airvent GUI

A feladat részletei

Feladat: ControlAIR alkalmazás felület tervezése
Megbízó: Airvent Légtechnikai Zrt.
Megvalósítás: 2012

Elvárások

Egyszerűen kezelhető termosztát alkalmazás tervezése légkezelők távoli szabályozáshoz

Megoldás

Az alapfunkciók egyszerű választással érhetők el. A "csúszkával" beállított hőmérsékletet hideg-meleg színekkel érzékelteti az alkalmazás.

Tile Game alkalmazás

A feladat részletei

Feladat: "Csúszka kirakós" játék alkalmazás felületek
Megbízó: saját fejlesztés
Megvalósítás: 2012

Elvárások

Egy mindenki (analóg-) gyermekkorából ismert, klasszikus játék digitális újragondolása. Az egyszerű funkciókat szép képi megjelenítéssel társítottuk.

Megoldás

Több nehézségi fokozatban játszható, az eredményeket időmérés segítségével lehet összehasonlítani. A kirakható képek több témakörben változnak, a verziófrissítésekkel újabb képek érhetők el.