Portfólió / Print

Airvent sajtóhirdetések

A feladat részletei

Feladat: Különféle légtechnikai termékeket bemutató hirdetések tervezése nyomtatott sajtóhoz
Megbízó: Airvent Légtechnikai Zrt.
Megvalósítás: 2012

Elvárások

Az Airvent környezettudatos és minőség centrikus üzletpolitikáját sugárzó, termékhirdetések tervezése. A hirdetések magas minőségérzetet és megbízhatóságot sugározzanak.

Megoldás

A felhasznált elemek egy része termékfotó, másik részük asszociatív illusztráció, a termékek célcsoportjait megragadó hangulat közvetítésére irányul.

Secfone illusztrációk

A feladat részletei

Feladat: Secfone termékeket és szolgáltatási területeket bemutató illusztrációk készítése
Megbízó: Hellodesign, Secfone AG
Megvalósítás: 2010

Elvárások

Az illusztrációk egyszerűen és közérthetően mutassák be a jeltitkosításon alapuló szolgáltatási rendszer egyes elemeit.

Megoldás

Az illusztrációk követik a kialakított arculatot, felhasználva annak egyes elemeit, ezeket azonban metaforikus módon kombinálják egyéb képi részletekkel, valamint a logikai kapcsolatokat jelző további grafikai elemekkel. Mivel a szolgáltatás absztrakt, a legnagyobb kihívást a megértéshez a megfelelő asszociációt kiváltó metafora megtalálása jelentette. A képek kidolgozása egyenként megrajzolva történt.

Secfone katalógus

A feladat részletei

Feladat: Secfone termékeket és szolgáltatási területeket bemutató katalógus tervezése
Megbízó: Hellodesign, Secfone AG
Megvalósítás: 2010

Elvárások

A prémium szolgáltatás bemutatására prémium kiadványokra van szükség. A katalógus informatív módon erősítse a Secfone ügyfeleinek a megbízhatóságot és a minőség-központúságot: a megfelelő szolgáltatás kiválasztásához meg kell ismerni a számos elemből felépülő rendszer működésének lényegét.

Megoldás

A Secfone gyűjtőkatalógusa valamennyi arculati elemet felsorakoztatja: a szabadalmazott jeltitkosítás érzetét erősítő "ionfelhőt", a rendszert támogató mobilkészülékeket, valamint az egyes rendszerelemeket bemutató magyarázó ábrákat. Valamennyi kép, ábra és logikai elem egyedileg megrajzolva készült.

EgérÚt illusztrációk

A feladat részletei

Feladat: EgérÚt alkalmazás illusztrációk
Megbízó: AntaresNav Kft.
Megvalósítás: 2011

Elvárások

Az EgérÚt barátságos stílusában tartott-, az alkalmazáson kívüli környezetben bemutatható-, az alkalmazás funkcióit magyarázó ábrák készítése.

Megoldás

A mobil platformokon kívüli felhasználás miatt a barátságos hangulat fokozására az élénk színekkel törekedtünk. A képeken a témához kapcsolódó analóg elemek keverednek az alkalmazás digitális elemeivel.

Bővebben

www.egerut.com

ParkolóÓra illusztrációk

A feladat részletei

Feladat: ParkolóÓra illusztrációk
Megbízó: AntaresNav Kft.
Megvalósítás: 2011

Elvárások

A ParkolóÓra parkolás-segítő alkalmazás lényegét megragadó-, arculatát erősítő illusztrációk készítése.

Megoldás

Az alkalmazás ikonjává választott régimódi analóg parkolóóra rajza, a szintén régi stílusban nyomtatott blokkal. Az alkalmazás a parkolási díjat ugyanilyen módon jeleníti meg.

Bővebben

www.parkoloora.com

JetStream illusztrációk

A feladat részletei

Feladat: JetStream szolgáltatási területeit bemutató illusztrációk
Megbízó: JetStream
Megvalósítás: 2011

Elvárások

A JetStream Kft. földi és légi szolgáltatásait bemutató illusztrációk tervezése. Az Ügyfél kérése az volt, hogy a prémium szolgáltatási színvonalat és a hatékonyságot érzékeltessék.

Megoldás

Az egyes területek lényegét metaforikusan megragadó, részleteikben is aprólékos igényességgel megformált képek készítése. Valamennyi kép egyedileg megrajzolva készült.

Bővebben

www.jetstream.hu

Maul befektetői tájékoztató

A feladat részletei

Feladat: A Maul borászatot bemutató befektetői tájékoztató tervezése
Megbízó: Maul Bor Kft.
Megvalósítás: 2012

Elvárások

A potenciális külföldi befektetők számára a borászat múltját, jelenét és jövőjét bemutató kiadvány kialakításánál a három nyelvi változat (magyar, angol, kínai) egyszerre jelenik meg egy példányon belül. A tervezésnél fontos szempont volt, hogy az egyes nyelvi változatok elhelyezkedés és logikai összefüggések szempontjából is folyamatosan olvashatók maradjanak, valamint a képek és egyéb grafikai elemek ugyanazt az üzenetet közvetítsék.

Megoldás

Fotók és illusztrációk alkalmazása, következetes színhasználat a logikai kapcsok erősítésére.