Profil / Megoldások

A vizuális kommunikáció valamennyi területén otthonosan mozgunk. Hiszünk abban, hogy egy erős vizuális identitás, valamint az ennek alárendelt kommunikáció rendszeres és tudatos építése, alkalmazása révén gazdasági versenyelőnyhöz juthat bármilyen cég, vagy szervezet.

Print

Márkaépítés és -fejlesztés

Cég, termék vagy szolgáltatás vizuális jelenlétének kialakítása. Kis és nagy arculatok, irányító rendszerek, céges- és reklámanyagok grafikai tervezése.

Kreatív koncepció kidolgozása

Reklámkampányok, vagy üzenetek kulcs-kreatívjainak tervezése és kidolgozása.

Médiatervezés és -vásárlás

Promóciók, kampányok tervezése és pozicionálása nyomtatott, vagy elektronikus médiumokban való megjelenéshez. Az elérések mérése, kiértékelése.

Utómunkálatok és fotó-korrekciók

Digitális vagy analóg forrásanyagok feldolgozása, szerkesztése, montírozása, retusálása.

Nyomdai koordináció

A megfelelő nyomdai előkészítést követő gyártás felügyelete, bármilyen nemű nyomdai gyártás figyelemmel kisérése, ellenőrzése.

Web

Web design

Online tartalmak, honlapok felépítésének és működésének design-ja, a wireframe-től a kész tervek kidolgozásáig. Űrlap elemek, ikonok, ábrák, interfész elemek grafikai tervezése.

Kliens- és szerveroldali programozás

A grafikai, működési és interakciós tervek alapján a működő honlap, vagy webalkalmazás megvalósítása magas vizuális, működési és programozói színvonalon HTML, CSS, JavaScript, PHP nyelvek, illetve MySQL, MongoDB, Node.js komponensek segítségével.

Közösségi média tervezés

A szervezeti identitáshoz illő közösségi médiafelületek vizuális és stilisztikai tervezése, fejlesztése, promóciók tervezése közösségi média aktivitással kombinálva.

CMS és web hosting

Az Ügyfél igényeinek megfelelő tartalomkezelő rendszer kialakítása, szerver-üzemeltetés, a tárolt oldalak karbantartása, frissítése.

E-Commerce

Webáruházak, hírlevelek, és egyéb online marketingeszközök grafikai tervezése és fejlesztése. Szerveroldali támogatás kialakítása, tartalom- és adatbázis-kezeléssel.

Látogatottság-mérés

A webes látogatottsággal kapcsolatos statisztikák gyűjtése, tárolása, kiértékelése.

Mobil

Felhasználói felület tervezés

Interfészek vizuális és működésbeli tervezése, testre szabott új ötletek kombinálása a meglévő technikákkal, és az adott rendszer sajátosságaival a megfelelő felhasználói élmény elérése érdekében.

Alkalmazásötletek kidolgozása

Alkalmazáskoncepciók vázlattervi szinten való kidolgozása, komplett működés- és élménybeli tervezése.

Alkalmazástervezés

Alkalmazások rendszerszintű működésének, interakciós sémáinak kialakítása, valamint felületének részletes grafikai kidolgozása.

Alkalmazásfejlesztés

Natív mobilalkalmazások fejlesztése iPhone, iPad, Android és Windows Mobile platformokra.

Alkalmazáskiadás

Az alkalmazás kihelyezése az adott platform értékesítési helyére (Apple App Store, Google Play, Windows Marketplace).

Mobil weboldalak

Online tartalmak mobil eszközökre optimalizált változatának tervezése és fejlesztése.

Méret-adaptív weboldalak

Képarány- és felbontásfüggetlen oldalak tervezése és fejlesztése. A mobil weboldalakkal szemben itt ugyanaz a tartalom jelenik meg minden platformon, az adott eszköz képernyőméretéhez alkalmazkodva.