Portfólió / Web

EgérÚt honlap

A feladat részletei

Feladat: EgérÚt honlap tervezése
Megbízó: AntaresNav Kft.
Megvalósítás: 2011

Elvárások

Az EgérÚt barátságos stílusában tartott-, az alkalmazást és a "közösségi navigációt" bemutatható-, az alkalmazás funkcióit magyarázó honlap tervezése.

Megoldás

Az illusztrációk követik a kialakított arculatot, felhasználva annak egyes elemeit. A "közösségi navigációt" bemutató részek ezeket metaforikus módon kombinálják egyéb képi részletekkel, valamint a logikai kapcsolatokat jelző további grafikai elemekkel.

Bővebben

www.egerut.com

ParkolóÓra honlap

A feladat részletei

Feladat: ParkolóÓra honlap
Megbízó: AntaresNav Kft.
Megvalósítás: 2011

Elvárások

A ParkolóÓra parkolás-segítő alkalmazásról teljes körű információt nyújtó honlap tervezése.

Megoldás

Az alkalmazás ikonjává választott régimódi analóg parkolóóra rajza uralja az egyoldalas elrendezést, az elválaszthatatlan nyomtatott blokkal. Az informatív szöveg elrendezése mellett a szükséges helyeken egyedileg készített ikonokat és űrlapelemeket alkalmaztunk.

Bővebben

www.parkoloora.com

bOnline honlap

A feladat részletei

Feladat: bOnline honlap
Megbízó: bOnline Ltd, Augment Ltd.
Megvalósítás: 2012

Elvárások

A bOnline angliai kis- és középvállalkozások számára kínál gyorsan, könnyen és olcsón elérhető komplex webes szolgáltatásokat. Határozott igény volt az egyszerűség, áttekinthetőség mellett a viszonylag alacsony árért cserébe kapott magas minőség érzetének hangsúlyozása.

Megoldás

Egyedileg készített túlméretezett ikonok, vidám színek, hangsúlyos betűméretek, egyszerű és játékos elrendezés. A logikai felépítés a lehető legkönnyebben követhető maradt, a játékosság sehol sem fajul infantilissé. Az internet világában kevésbé jártas-, felnőttkorú felhasználó is rögtön kedvet kap "játékhoz": a szolgáltatás ingyenes kipróbálásához.

FFT honlap

A feladat részletei

Feladat: Food Freshness Technology új honlapjának tervezése
Megbízó: Newl and Potter Ltd.
Megvalósítás: 2011

Elvárások

A régi honlap logikai felépítését követő új weboldal tervezése, a meglévő arculat megtartása, kisebb mértékű finomítása mellett. A szín- és formavilág hangsúlyozza a természetes frissességet.

Megoldás

Az Ügyfél által nyújtott szolgáltatás maga a frissen tartási technológia. Mivel ez önmagában nem megjeleníthető, az érzeteket friss élelmiszerekről készült fotókkal közvetítettük. A felépítés logikusabb lett, az oldal funkcionalitásában és hangulatában is kimunkáltabbá vált.

Bővebben

www.foodfreshnesstechnology.com

Airvent honlap

A feladat részletei

Feladat: honlap tervezése
Megbízó: Airvent Légtechnikai Zrt.
Megvalósítás: 2012

Elvárások

Az Airvent Zrt., mint a magyar és nemzetközi légtechnikai-épületgépészeti piac meghatározó szereplője az új honlapján egyszerre kívánta megszólítani a szakmai és lakossági látogatókat. Az egyes termékek, termékcsaládok bemutatásán felül helyet kapott rajta cég bemutatása, valamint a környezet-tudatosság is. Fontos igény volt a minőségérzet fokozása, a letisztult színek és formák alkalmazása.

Megoldás

Egyedi háttér-illusztrációk, részletesen kidolgozott bemutató fotók, hangulati és űrlapelemek, racionalizált és ergonomikus elrendezés, egyedileg tervezett ikonok. Az oldalhoz teljes tartalomkezelő rendszer készült.

Bővebben

www.airvent.hu

JetStream honlap

A feladat részletei

Feladat: JetStream honlap tervezése
Megbízó: JetStream
Megvalósítás: 2011

Elvárások

A JetStream az egyetlen 100%-ban magyar tulajdonú cég, amely egyszerre kínál kis létszámú, légi utaztatást, egyéni légi szállítási megoldásokat, valamint magán repülők szervizelését és flottaüzemeltetését, mindezt itthon és külföldön egyaránt. A feladat a céget-, valamint annak földi és légi szolgáltatásait bemutató honlap tervezése volt, közvetítve az egyediséget és az exkluzivitást.

Megoldás

Egyedi háttér-illusztrációk, részletesen kidolgozott ábrák, hangulati és űrlapelemek, egyedileg tervezett ikonok. Az egyes területek lényegét metaforikusan megragadó, részleteikben is aprólékos igényességgel megformált képek készítése.

Bővebben

www.jetstream.hu